26 Temmuz 2013 Cuma

37.hafta : Geziyoruz, yiyoruz , içiyoruz !

Bugün 37+2 olduk kelebeğim . Sen 3200 gram kadar oldun. Hazırlıklarımızı tamamladık . Heyecanımızın en üst noktasında senin o ansızın gelişini beklemeyi hayal ederken , normal doğum için çok zor bir kemik yapım olduğunu öğrendik. Yarın hiç müdahele etmek istemediğim doğum tarihine karar vericez inşallah..İkimiz için en hayırlısını diliyorum minnak ağızlı kuzum benim !

Bu hafta büyük teyzoşun ve kuzişinle güzel bi hafta geçirdik. Senin heyecanını paylaştığımız baby shower'ımızı yaptık. Gezdik , yedik , içtik... Seninle güzel günler için enerji depoladık.

O kadar güzel bi odan oldu ki seyretmeye doyamadık. Günde kaç defa girip baktık, seni ne çok hayal ettik orada bilmiyoruz. Kapı süsünü ve sana not yazmak isteyenler için anı defterini hazırladım , el emeğim, göz nurumla. Seni hatırlamaları için en az senin kadar minik pusette lavantalar aldık..Dedeciğin ve anneannen annen gezerken senin içinde mışıl mışıl uyumanı hayal ettiği arabanı aldı, büyük teyzoşun üstünde paytak paytak gezineceğin odanın halısını, Melek teyzoşun biz araba kullanırken senin güvenle oturacağın ana kucağı,oto koltuğunu aldı.Ve senin için daha neler neler....

Bense hayatımın en keyifli serüveni olarak gördüğüm senli günlerimin tadını çıkarıyorum.Pır pır kalbimi oynatan koca göbeğimle çok mutluyum.















4 yorum:

  1. çok güzel bi yazı olmuş..sağlıkla yavrunu kucağına alman dileğiyle

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, amin inşallah

    YanıtlaSil
  3. canım elbisene bayıldım, hamile elbisesi mi? nerden acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır canım hamile elbisesi değil markası tabuu

      Sil